thumbnail

De Kreuners bissen in het sportpaleis (17.02.12)

‘De Laatste Kreun’ op 7 én 15 december

De eersten zullen de laatsten zijn!

MERKSEM – ‘De Laatste Kreun’, het concert waarmee De Kreuners in het Sportpaleis afscheid nemen van het publiek, is een dag na de start van de kaartverkoop nagenoeg volledig uitverkocht. Om toch nog iedereen de kans te geven Walter en Co uit te zwaaien, komt er tweede afscheidsoptreden. De fans van het eerste uur krijgen de garantie dat zij echt wel het allerallerlaatste concert van De Kreuners mee zullen maken.

 De bijna 18.000 beschikbare plaatsen voor het afscheidsconcert van De Kreuners op vrijdag 7 december in het Sportpaleis raakten zo goed als op 1 dag aan de man. Daarom komt er een extra concert. Door logistieke omstandigheden kan dat niet vóór 7 december worden ingepland. De keuze voor de extra concertdatum viel op zaterdag 15 december, maar De Kreuners zouden De Kreuners niet zijn als ze geen rekening zouden houden met hun trouwste fans. Nog behoorlijk onder de indruk van de massale media-aandacht en gisteren ook van de snelheid waarmee de kaarten de deur uitgingen, hebben De Kreuners een ‘specialleke’ geforceerd bij het ticketverkoopbureau van het Sportpaleis…

 Vanuit het grote respect voor hun hevigste fans, hebben Axl, Ben, Jan, Erik en Walter bekomen dat alle voor 7 december gereserveerde plaatsen automatisch worden overgeboekt naar het tweede concert op 15 december. De nieuw binnenkomende reserveringen zullen dus niet voor het concert van 15, maar wel voor dat van ‘De Laatste Kreun’ op vrijdag 7 december worden genoteerd. Door de overheveling van de oorspronkelijke boekingen van 7 naar 15 december zijn de eerste bestellers absoluut zeker dat ze ook écht de laatsten zullen zijn om van De Kreuners afscheid te nemen, wanneer bij ‘De Laatste Laatste Kreun’ op 15 december om 23.30 uur de laatste akkoorden uitsterven.

 Wie toch zijn tickets voor vrijdag 7 december wenst te behouden, dient telefonisch contact op te nemen met Tele Ticket Service 070/345.345.

Uw plaatsen blijven dan voor 7 december gereserveerd, uiteraard zonder dat dit extra kosten voor de besteller meebrengt.

DE KREUNERS – DE LAATSTE KREUN – In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 7 december (kaarten beschikbaar) en zaterdag 15 december (uitverkocht) om 20.30 uur. Kaarten kosten 25, 30, 35 en 45 euro, exclusief service- en verzendingskosten en contributie combiticket De Lijn en zijn verkrijgbaar via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com en 070/345 345.