thumbnail

DERDE EN DEFINITIEF LAATSTE AFSCHEIDSCONCERT VAN DE KREUNERS IN HET SPORTPALEIS (21.06.12)

‘De Laatste Kreun’ ook op vrijdag 14 december

MERKSEM – De Kreuners zullen niet twee maar drie keer afscheid nemen van hun vele fans in het Antwerpse Sportpaleis. Om de vraag naar kaarten verder te kunnen beantwoorden geven Walter Grootaers en de zijnen ook op vrijdag 14 december nog een ‘Laatste Kreun’.

De Kreuners zijn zich momenteel aan het warmlopen voor hun laatste openluchtconcert. Komende zaterdag 23 juni willen ze namelijk schitteren naast Lenny Kravitz, Sting, Kaiser Chiefs en Amy MacDonald op TW Classic in het Festivalpark van Werchter.

In december nemen Walter, Erik, Jan, Ben en Axl definitief als De Kreuners afscheid in de grootste concertzaal van het land. Niet alleen op vrijdag 7 en zaterdag 15 maar ook op vrijdag 14 december zullen ze het vernieuwde en grotere Sportpaleis gelijk weer binnenstebuiten keren. De toevoeging van dit derde concert is nodig gezien de niet aflatende vraag naar kaarten. De teller staat momenteel al op meer dan 30.000 verkochte tickets. Een vierde concert zit er door de agenda’s van de mannen en het Sportpaleis niet meer in.

Snel reserveren is dus de boodschap voor wie dat nog niet had gedaan maar toch luidkeels wil komen meezingen met ‘Layla’, ‘Cous cous kreten’, ‘Ik dans wel met mezelf’, ‘Nummer één’, ‘Vuil water’, ‘Verliefd op Chris Lomme’, ‘Ik wil je’, ‘Nu of nooit’, ‘Zo jong’, ‘Maak me wakker’ en die vele andere onverwoestbare Kreunersklassiekers.

DE KREUNERS – DE LAATSTE KREUN. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 7, vrijdag 14 (extra concert) en zaterdag 15 december om 20.30 uur. Kaarten kosten 25, 30, 35 en 45 euro, exclusief service- en verzendingskosten en contributie combiticket De Lijn en zijn verkrijgbaar via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com en 070/345.345.