En opnieuw... De Kreuners

In de merchandisingstand bij hun laatste drie uitverkochte concerten in het Antwerpse Sportpaleis kon je diverse T-shirts op de kop tikken. De bestseller bij de fans was: ‘‘De Kreuners stoppen nooit…’. En dat was niet gelogen.

Het bloed kruipt…Walter, Ben, Jan, Erik en Axl hebben er weer volop zin in.

En hoera: in de zomer van 2018 is het zover. De Kreuners gaan weer de baan op! Verwacht alle grote hits, en een fijne greep uit onbekender werk.
In juni ’18 staan er een aantal zaalshows gepland (oa in AB-BXL op 19 juni, en Casino-Sint-Niklaas op 20 juni) en dan kan je ze weer aan het werk zien op een aantal prachtige Vlaamse zomerfestivals. De volledige lijst komt er dit jaar nog aan – blijf het volgen via instagram en twitter, hun facebookpagina of via www.dekreuners.be.

Voor Walter was het ‘een geval van Grote Goesting’.Walter: ’We zijn mekaar regelmatig blijven zien – Altijd heel plezant. Ze hangen meestal  de vlag uit als we ergens afspreken (lacht). We merkten stilaan dat de grote goesting er weer was, en dat bleek ook toen we een paar maanden geleden een paar keer in een repetitiekot afspraken. Dat was er muzikaal meteen boenk op, en vooral: het was weer heel plezant.  Alle agenda’s vielen goed voor volgende zomer, en de organisatoren zijn ook blij dat we weer opduiken. We kijken er echt naar uit.’

Op 9 november verschijnt een eerste single ‘Viktoria (edit 2018)’, een cover van ‘Victoria’ van The Kinks.

In voorjaar 2018 volgt een karrevracht andere releases via Warner Music. Een kransje gelukkigen zal de rode (!) vinylversie van die nieuwe single op de kop kunnen tikken (op de B-kant staat een akoestische versie van ‘Ik Wil Je’) : hou daarvoor de social media in het oog.

Meer kreunersnieuws volgt snel — poets alvast uw goed humeur op en: Doe De Kreun.